skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen. Vi vill ge eleverna en trygg, harmonisk och kunskapsutvecklande skolgång. Vi vill att våra elever ska ha roligt i skolan. Beckombergaskolan ska vara en skola att trivas i. De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag. Här kan du läsa mera om vår skola: http://beckombergaskolan.stockholm.se/.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare för åk 4-6 i matematik och no-ämnena. Du arbetar i ett team av lärare i åk 4 där ni ansvarar för ett par olika ämnen och undervisar i alla tre klasser i parallellen. Du är mentor för en grupp elever. Du ansvarar för planering, undervisning, bedömning och uppföljning av undervisningen och verksamheten utifrån styrdokumenten. I ert arbetslag ingår även personal från mellanstadieverksamheten, som du också samverkar med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ma/no för åk 4-6. Du är strukturerad och har god förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg och positiv lärandemiljö skåpas och goda förutsättningar ges för eleverna till delaktighet i sitt eget lärande.

Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap och uppskattar ett nära samarbete med andra. Du är en trygg och stabil person som ser relationer i sitt rätta perspektiv och har god förmåga att skilja på det personliga och det professionella. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god förståelse för hur människor tar till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde kan ske redan under hösten om den möjligheten finns, på hel- eller deltid. Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledig lärare och det kan finnas möjlighet till förlängd anställning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-01-07 eller enl ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Bromma
Referensnummer    2018/6488

Kontakt    
Anna Jansson, 0850842762

Facklig företrädare    
Anna Nord, 08-508 42800
Lovisa Holmqvist, 08-508 42800

Sista ansökningsdag    2018-10-24
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i ma/no till åk 4 Beckombergaskolan

Regioner
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb