skoljobb.se

Lärare i Ma/NO till åk 7-9 med möjlighet till försteläraruppdrag

Regioner
Utgår

2019-07-18

Ansök nu

Lärare i Ma/NO till åk 7-9 med möjlighet till försteläraruppdrag

Tegelhagens skola ligger  är ett naturskönt område i södra Sollentuna.  På skolan går det sammanlagt cirka 650 elever i årskurs F-9.  Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik. Under nästa läsår flyttar vi in i en toppmodern ny skolbyggnad. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv.

Tegelhagens skola är Olweuscertifierad vilket innebär att vi har ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i skolans alla verksamheter, F-9. På skolan har vi ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog/speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande  och med tidiga insatser lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Tegelhagens skola söker nu en förstelärare i matematik eller NO som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Uppdraget

Som förstelärare är kärnuppdraget undervisningen. Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för elever att nå en hög måluppfyllelse. Detta gör du utifrån våra gemensamma strategier som betonar vikten av att utöva ett tydligt pedagogiskt ledarskap, att utveckla en lärande organisation där du är beredd att dela med dig och bjuda in till klassrumsbesök och pedagogiska diskussioner. 

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget som förstelärareförväntar vi oss att du är en tydlig ledare med förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, personal och föräldrar. Du har en särskilt god förmåga att skapa goda elevresultat och hög elevdelaktighet. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och du har ett tydligt fokus på resultat.

Som person är du ansvarstagande och prestigelös samt uppskattar samarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och vill bidra och inspirera till kollegialt lärande. Du har lärarlegitimation i matematik samt NO/teknik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är knuten till arbetslag åk 7-9 och det ingår undervisning i matematik och NO samt delat mentorsansvar. 

Du välkomnas in i ett engagerat och mycket kompetent lärarteam och arbetslag. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag på en skola med god arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta rektor Helena Åhman heahm_s@edu.sollentuna.se eller biträdande rektor Susanne Berneklint soc247@edu.sollentuna.se

Kontaktpersoner:
Susanne Berneklint 
mob: +46 7355460603

Dela detta jobb

Lärare i Ma/NO till åk 7-9 med möjlighet till försteläraruppdrag

Sollentuna kommun