skoljobb.se

Lärare i ma/no/tk , Öjersjö Storegård

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Lärare i ma/no/tk , Öjersjö Storegård

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svensk undervisning, gymnasieförskola och uppdragsutbildningar. Öjersjö är en starkt växande kommundel och vi utvecklar ständigt verksamheten, både gällande lärmiljö, organisation och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill driva och utveckla arbetet på Öjersjö Storegård Skola.

Du kommer att vara lärare i åk 4-6 och undervisa i ämnena ma/no/tk. Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten så att eleverna når goda kunskapsresultat och en positiv social utveckling i enlighet med läroplanens intentioner.

Som lärare hos oss kommer du verka för att ge eleverna en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget för att göra hela dagen bra för eleverna. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra sedvanliga uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad, flexibel och initiativrik behörig lärare som är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du behöver ha en lärarexamen med behörighet i ämnena ma/no/tk för åk 4-6. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, föräldrar som kollegor. Vi önskar en ambitiös, tydlig och strukturerad person som ser möjligheter. Social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning. Vi behöver dig som är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt på arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

snarast/enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i ma/no/tk , Öjersjö Storegård

Partille kommun