skoljobb.se

Lärare i Ma och Idh åk 4-6 till Östra skolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2018-07-30

Ansök nu

Lärare i Ma och Idh åk 4-6 till Östra skolan

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Östra skolan ligger belägen i centrala Luleå med alla stadens möjligheter inom gångavstånd och även nära lummiga grönområden. På skolan går ca 270 elever från förskoleklass upp till år 6.

Vi söker dig som vill utveckla din undervisning tillsammans med arbetslaget där kvalité och skolutveckling är ledord. Östra skolan erbjuder en trivsam skola i en fantastisk miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6 i huvudsak i ämnena matematik och idrott. Huvuddelen av undervisningen är i årskurs 5 och 6.
Mentorskap ingår.

Du ingår i arbetslaget åk 4-6.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i ämnena matematik och idrott men gärna i något fler ämne.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Lärare i Ma och Idh åk 4-6 till Östra skolan

Luleå kommun