skoljobb.se

Lärare i matematik och NO på Katolska Skolan av Notre Dame

Du kommer att undervisa elever från åk 7 till åk 9 i matematik och NO. Du kommer att ingå i ämnesgruppen "NO-Tk".

Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation eller en god och beprövad erfarenhet av läraryrket med mellan- och högstadieelever. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är positivt inställd till att arbeta i en utmanande miljö där livliga elever förgyller din vardag och sätter alla dina professionella och pedagogiska färdigheter på prov. Du är van vid att arbeta i ett team både som medlem och som ledare, och bidrar med positiva idéer och energi. Det är en merit om du kan prata flera språk (svenska, engelska och gärna ett europeiskt språk till). 
Du känner till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära. 

Katolska Skolan av Notre Dame utbildar och formar 400 elever från förskoleklass till årskurs 9 och driver även en förskola, allt på samma geografiska område. Katolska Skolan har en 145 årig tradition och är den största bland de tre existerande katolska skolorna i Sverige. Katolska Skolan ligger i Örgryte och eleverna kommer genom ett aktivt val från alla stadsdelar. Katolska Skolan av Notre Dame utbildar elever från cirka 70 nationaliteter och det pratas ungefär 50 språk, vilket gör skolan till en modell för integration och inkludering. Den kristna värdegrund på Katolska Skolan av Notre Dame gör att man bemöter alla elever som människor av kropp och själ utan att göra några skillnader på etnicitet, religiös tillhörighet eller annan diskrimineringsgrund, och utbildar och formar samhällets framtida medlemmar som helgjutna människor. Katolska Skolan av Notre Dame i ett nötskal: Tro, Lärande, Gemenskap.

Varaktighet, arbetstid
Du som NO-lärare kommer att vara en del av arbetsenheten "NO-Tk". Katolska Skolan uppmuntrar alla till ett aktivt andligt liv och stödjer Katolska Kyrkans lära och traditioner.

Ersättning
Katolska Skolan erbjuder ferietjänst, med möjlighet till ledighet under höst- och sportlov.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-01-11

Kontakt
Michele Pestalozzi
0313847807

Lärare i matematik och NO på Katolska Skolan av Notre Dame

Regioner
Utgår

2019-01-11

Ansök nu

Dela detta jobb