skoljobb.se

Lärare i matematik år 6-9 Kunskapsskolan Tumba

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Lärare i matematik år 6-9 Kunskapsskolan Tumba

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Tumba söker en legitimerad lärare i Matematik för årskurserna 6-9
Kunskapsskolan Tumba är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 400 elever. Skolan startade 2001 och ligger en kort promenad från Tumba pendeltågsstation i nära anslutning till Alfa Laval. På vår skola har vi både nöjda lärare och elever som trivs och som når höga studieresultat.

Vi söker legitimerade lärare i matematik för årskurserna 6-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och genom att följa upp planerna.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i matematik upp till årskurs 9 och väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Det är meriterande om du har behörighet även i andra ämnen eller specialpedagogisk kompetens. Det är även meriterande om du är förstelärare.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg ledare som kan skapa förtroende hos eleverna. Du värnar om både kunskapsuppdraget och demokratiuppdraget i enlighet med gällande styrdokument.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid (100%)

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den 9/8 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Martin Norin, mobiltelefon 073-3899752, mailadress martin.norin@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Lärare i matematik år 6-9 Kunskapsskolan Tumba

Kunskapsskolan