skoljobb.se

Lärare i Matematik/NO

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2019-09-25

Ansök nu

Lärare i Matematik/NO

Fridaskolan i Uddevalla ligger på gamla I17-området, centralt men ändå med närhet till grönområden. Genom sin centrala placering har skolan nära till omvärlden och till allt en stad har att erbjuda. Bibliotek, badhus och museer är exempel på verksamheter finns på promenadavstånd. Fridaskolan och Frida Förskola har förmånen att få verka i fantastiska lokaler.Vår idé är att utbilda tågluffare där ledord som samverkan, positivt bemötande och lagarbete står i centrum. Vi har kul på jobbet!

Vi på Fridaskolan utbildar tågluffare. Vi ser att du tycker om att samarbeta, är flexibel och tycker om att ha roligt på jobbet!

Du är dessutom utbildad lärare för elever i äldre åldrar och vi ser att du har matematik och/eller NO i din behörighet. Är du sugen på att utbilda tågluffare? Är du en lagspelare?

De senaste åren har vi satsat mycket på matematik- och NOutveckling och har bland annat en lärare som arbetar heltid med matematikutveckling. Vi har också haft externa utbildare, t ex kontinuerligt kompetensutveckling tillsammans med Hans Persson som är utbildad matematik och NO lärare och har skrivit flertalet läromedelsböcker och driver bloggen konkret och kreativ NO. NO-salen är nyrenoverad och en dröm för NO-lärare.

Vi söker lärare med formell behörighet!Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara flexibel vara ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och lärande. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, är flexibel, genuint nyfiken och intresserad av att arbeta med barn och ungdomar.

Skicka din ansökan, bestående av ett personligt brev och en meritförteckning till ansokan.uddevalla@fridaskolan.se.Läs gärna på vår websida för att få mer information om hur vi arbetar på Fridaskolorna, se www.fridaskolorna.se.Bemanningsföretag undanbedes.

Dela detta jobb

Lärare i Matematik/NO

Fridaskolorna AB