skoljobb.se

Lärare i matematik/NO år 4-9 på Fridaskolan

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Lärare i matematik/NO år 4-9 på Fridaskolan

Som behörig lärare i matematik och/eller NO kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetslaget. Du kommer att ha förmånen att dagligen träffa massor av härliga elever, vilket kommer att ge dig många skratt och säkert emellanåt också en och annan nöt att knäcka (men både skratt och utmaningar tar vi oss an tillsammans.)

Du är en behörig lärare som trivs med att samarbeta med arbetslag och kollegor, du är positiv, nyfiken och flexibel och har lätt för att se elevernas och arbetskamraternas goda sidor. Du delar vår pedagogiska idé om att "utbilda tågluffare" och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande och verklighetsnära.

Fridaskolan är en arbetsplats med positiva, kompetenta och samskapande arbetskamrater. Vi trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag, vilket innebär att man aldrig står ensam. Vår vision är "att utbilda tågluffare", vilket bland annat innebär att vi arbetar aktivt med en god social miljö och att undervisa med en mångfald av undervisningsmetoder. Vi avsätter stora resurser till fortbildning. För att hålla oss i framkant samarbetar vi med forskare och har också egna forskare anställda inom Fridaskolan.
Skolan är belägen på gamla I17-området med närhet till Regementsparken, skogsområden och centrum, vilket skapar goda möjligheter för undervisning utanför klassrummet. Vår skola är Svanen-cerfitiferad vilket bland annat syns i vår skolrestaurang eftersom kockarna tillagar all mat från grunden och använder ekologiskt hållbara råvaror.
Mer information om Fridaskolan finner du på www.fridaskolan.se.

Dela detta jobb

Lärare i matematik/NO år 4-9 på Fridaskolan

Fridaskolorna AB