skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever. Skolan är belägen med närhet till godakommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor nybyggnation. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Skolan är tillgänglighetsanpassad.

Skolans elevhälsoteam består av specialpedagoger, skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog.

Det finns skolbibliotek, datorsal och god tillgång till digitala hjälpmedel. Alla klassrum är utrustade med interaktiva skrivtavlor. Skolan satsar på att erbjuda en trevlig ochh modern arbetsmiljö för elever och personal.

Läs mer på [www.fruangensskola.stockholm.se]

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare i matematik och NO för åk 7-9. Tillsammans med dina 4 ämneskolleger planerar, genomför och utvärderar du undervisningen. Du är kreativ och har god förmåga att möta och utmana eleverna i deras lärande och växande. Du har god samarbetsförmåga och intresse för att utveckla det gemensamma arbetet på skolan.

Kvalifikationer               
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 7-9 i ämnena matematik, No och teknik.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/1891

Kontakt    
Per-Arne Wigren, 08-50823706
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i matematik, No och teknik

Ansök nu

Dela detta jobb