skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Bagarmossens skola är en F-9 skola som ligger intill Nackareservatet med fina möjligheter att vistas i naturen. Skolan har en vacker skolgård med en utvecklad rastverksamhet vilket inbjuder till lek. På Bagarmossens skola har vi höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalitet.

Vi arbetar tätt i arbetslag. Arbetslagen bildar en helhet kring varje elev och samarbetar  med vårdnadshavare.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare som vill arbeta med våra elever i åk 4-6 och som med stort engagemang, vill vara med att utveckla vår verksamhet.  I tjänsten ingår mentorsansvar.  Våra klasser är förhållandevis små, vilket ger tid att se och hjälpa varje elev.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta med formativt lärande. Du är en tydlig ledare som styr mot gemensamma mål och en bra arbetsro. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med anpassningar både på grupp- och individnivå. Du ska ha kompetens inom området NPF och lågaffektivt bemötande. Grundläggande digital kompetens är viktigt. 

Du tar ansvar för, och har god förmåga, att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du lägger stor vikt vid elevhälsoarbete och följer upp dina elever kontinuerligt. Du uppskattar att arbeta i team.

Du är en tydlig vuxen som kan sätta gränser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad, integritet och initiativtagande. 

Övrig

Intervjuer kommer att ske löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1921

Facklig företrädare    
Britt-Marie Selin, Lärarnas riksförbund, 0761215706
Jonas Drougge, Lärarförbundet, 08-50815736
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i matematik, no, teknik till åk 4-6, Bagarmossens skola

Ansök nu

Dela detta jobb