skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Kungliga Svenska balettskolan är en skola med ca 160 elever i årskurserna 4-9 samt årskurserna 1-3 i på Yrkesdansarutbildningen på gymnasiet, som utbildar blivande danskonstnärer. Här möts du av engagerade och intresserade elever vars dagar varvas av lektioner i teoriämnena samt i klassisk balett och modern nutida dans. Fokus är en skola där eleverna är i centrum och dans, musik och teori samverkar.

Våra vackra lokaler ligger i Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand. Läs mer på www.kungligasvenskabalettskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig engagerade lärare i matematik och NO och som vill arbeta tillsammans med andra för att utveckla elevernas lärande. Du kommer att arbeta i välutrustad NO-sal, i små elevgrupper och ha stor frihet att utforma undervisningen. Kommande läsår ingår undervisning i årskurserna 4 t.o.m. 9 på grundskolan men då skolan även innehåller gymnasieklasser så är behörighet att undervisa dem önskvärt. I tjänsten ingår även mentorskap.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation i matematik årskurs 4-9 samt gymnasiet
Lärarlegitimation i biologi, fysik, kemi och teknik i årskurs 4-9
Lärarlegitimation i naturkunskap i gymnasiet
Anställningsform och Tillträde
Anställningsform: 100 % tillsvidare, Semestertjänst

Tillträde: 12/8 2019 eller enligt överenskommelse


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 % Semestertjänst
Referensnummer    2019/965

Kontakt    
Peter Green, rektor, 0761-292 273
Facklig företrädare    
Anna Gräslund, Lärarnas Riksförbund (LR), 073 563 58 41
Carolina M Köhler, Lärarförbundet (LF) teorilärare, 08-508 335 56

Lärare i Matematik/NO till Kungliga Svenska Balettskolan Gr & Gy

Ansök nu

Dela detta jobb