skoljobb.se

Lärare i Matematik och Fysik åk 7-9 ref nr 19/76

Regioner
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Lärare i Matematik och Fysik åk 7-9 ref nr 19/76

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Som matematik/NO-lärare på Bergaskolan arbetar du tillsammans med Ma/NO-arbetslaget. Du har all undervisning på högstadiet och mentorskap med annan kollega i en av högstadiets klasser ingår. Ma/NO-lokalerna ligger i Framtidshuset där du kommer att disponera ett klassrum där din undervisning bedrivs.
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Planera, genomföra och utvärdera undervisning i matematik och fysik åk 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Mentorskap på högstadiet tillsammans med en kollega ingår.

Kvalifikationer
Behörig lärare i matematik och fysik. Ytterligare ämnesbehörighet inom NO-ämnen är mycket meriterande.

Är du finsktalande ser vi detta som en extra merit.

Personliga egenskaper
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer. Du ska ha ett
förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter och utforma
lösningar som gynnar alla elevers uppfyllelse av kunskapsmålen. Du har god
förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och
identitetsskapande. Du kommer att jobba i team med ämnesarbetslaget för matematik och NO-lärare.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Karin Diser, Lärarförbundet, 0240-660367

Henrik Nordberg, Rektor, 0240 - 660 204

Annette Öberg, Lärarnas Riksförbund, 070-6355856

Arbetsplats
Skolgatan 23 A

777 31 Smedjebacken

Dela detta jobb

Lärare i Matematik och Fysik åk 7-9 ref nr 19/76

Smedjebackens kommun