skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen.
Skolan i Luleå – en nationell förebild.

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2700 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt.

Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen. Vårt Teknikcollege finns på Kvarteret Kungsfågeln och är utformat i nära samarbete med regionens företag. Innehållet är anpassat för att matcha företagens behov. Vårt Teknikcollege erbjuder tekniska utbildningar av hög klass.

Kvarteret Kungsfågeln är en del av vår gymnasieskola. Vid enheten finns 10 nationella gymnasieprogram. På kvarteret Kungsfågeln finns även vår lärstudio. Det är en öppen verksamhet dit elever kommer för att studera under håltimmar samt innan och efter skoldagen. Vår verksamhet erbjuder främst studiehjälp i de gymnasiegemensamma ämnena. I Studion finns en grundbemanning och utöver den bemannas verksamheten av lärare från de olika programmen på skolan.

Vi erbjuder en kreativ och kunskapsinriktad skola med konstruktivt arbetsklimat bland elever och medarbetare, en mångkulturell skola med samverkan med olika aktörer.

Verksamheten kännetecknas av kreativitet, dialog och engagemang med en tydlig styrning och ledning och ett aktivt systematiskt kvalitetsarbete i väl fungerande rektorsområden.

Välkommen med din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt Teknikcollage. Du ska undervisa i matematik- och fysik. Förutom undervisning och mentorsuppdrag förutsätts arbete och samverkan med programlag och elevteamet.

Att du tycker det är roligt att arbeta med ungdomar och ge dem en framtid är självklart. Du ska vara med och driva utbildningen framåt och hålla dig väl informerad om ny teknik. Att jobba med tät branschsamverkan är något som ingår i alla våra tjänster på Teknikcollege.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig och legitimerad gymnasielärare i ämnena matematik- och fysik. Du ska ha examensbevis och lärarlegitimation som visar att du är behörig att undervisa i ämnet, bifoga gärna dessa i ansökan.

Du har god samarbetsförmåga och kan hålla i många frågor samtidigt. Du har förmåga till struktur och organisation. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i matematik och fysik till Luleå gymnasieskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb