skoljobb.se

Lärare i matematik till Kärrtorps gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Lärare i matematik till Kärrtorps gymnasium

Arbetsplatsbeskrivning

Kärrtorps gymnasium ligger i Kärrtorp i södra Stockholm, nära natur och tunnelbana. På skolan går ca 450 elever och utbildningarna som ges är ekonomiprogrammet, naturvetenskaps-programmet, samhällsvetenskapsprogrammet, språkintroduktion och programinriktat val. Läsåret 2022/2023 startar vi två nya utbildningar varav den ena är Teknikprogrammet. Ledningsgruppen består av rektor och två biträdande rektorer, en administrativ chef, arbetslagsledare samt samordnare för EHT.

Arbetsbeskrivning

Är du en person som tycker om att arbeta med ungdomar? Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i matematik till gymnasiet. Undervisningen är främst förlagd till både språkintroduktion och de nationella programmen. Det ingår också i ditt uppdrag som lärare på Kärrtorps gymnasium att vara en del av våra elevers skolvardag genom att vara mycket ute i verksamheten. Goda relationer mellan elever och personal är centralt för att visa att vi lyckas i vårt uppdrag. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i matematik för gymnasiet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i att arbeta med digitala verktyg. Arbetet på våra program innebär täta samarbeten med lärare och övrig personal. En god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och en positiv elevsyn är en förutsättning för arbetet.

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare i matematik till Kärrtorps gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen