skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi 1 lärare med behörighet i matematik. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i januari 2018.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa i matematik för årskurserna 6-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare/mentor åt 24 elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan i Tyresö är en grundskola årskurs 6-9. Skolan har idag 560 elever. Skolan startade år 2000. Skolan ligger i Hanviken, 12 min bussresa från Gullmarsplan. Buss 807 går var tionde minut från Gullmarsplan till hållplats Hanviken som ligger 2 minuters gångväg från skolan.

Kunskapsskolan i Tyresö erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Den senaste medarbetarenkäten visade att 100 % anser att vi har en trevlig stämning på vår skola. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

Vi har under många år höga meritvärden för avgående år 9. Detta är ett resultat av vårt arbetssätt som gör att elever presterar bättre än vad de trodde var möjligt. Avgångseleverna i år 9 2018 gick ut med ett meritvärde på 279.

Höstterminen 2015 fick Kunskapsskolan Tyresös Kvalitetspris i Tyresö kommun.

Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och vara väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. _____________________________________________________________

Arbetstider/Varaktighet

Tillsvidare tjänst

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Camilla Conradzon, mobiltelefon 073-3173438, camilla.conradzon@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 2018-12-06

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Solkraftsvägen 15, 13570 Stockholm

Lärare i matematik till Kunskapsskolan Tyresö

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2018-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb