skoljobb.se

Lärare i moderna språk danska 20%

Regioner
Utgår

2020-07-25

Ansök nu

Lärare i moderna språk danska 20%

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och nu inför höstterminen 2020 även naturvetenskapsprogrammet.
Hedda Anderssongymnasiet kommer till hösten att flytta till gamla tingshuset i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.
https://www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter

Som lärare på Hedda Andersongymnasiet kommer du att arbeta tillsammans med ett antal kollegor på skolan i ett pedagogiska processteam. Teamet ansvarar för undervisningen i ett antal klasser på ett program där du bidrar med din pedagogiska kompetens och dina ämneskunskaper. Du får en unik möjlighet att vara med och påverka hur den nya skolans undervisning ska utformas och även våra framtida lokaler. En del av undervisningen är projektorienterad och du samarbetar då även med vårt externa nätverk för att elevernas arbete ska ta sin utgångspunkt i verkliga utmaningar och redovisas för externa intressenter. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten.

 I nuläget söker vi en lärare i moderna språk danska.

 Som lärare förväntas du

- Samarbeta med dina kollegor kring undervisning som utgår från aktuella utmaningar i omvärlden.

- Bidra till konkret samverkan med externa aktörer inom ämnesintegrerad projektbaserad undervisning.

- Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete.

Vi söker dig som

Är legitimerad lärare i danska som modernt språk.
Vi söker dig som är yrkesskicklig lärare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt.
Du är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktighet. Du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.
Erfarenhet av ämnesintegrerat arbete värdesätts, likaså kunskap och erfarenhet av arbete inom området hållbar utveckling.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 20200807

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-07-25

Referensnummer

2020/589

Kontaktperson(er)

Tomas Nilsson, 046-3597062

Dela detta jobb

Lärare i moderna språk danska 20%

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen