skoljobb.se

Lärare i moderna språk Spanska

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Lärare i moderna språk Spanska

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en grundskollärare i moderna språk spanska för undervisning i årskurs 6-9, till Hammarö kommun med en omfattning på 75%.

Du kommer att ingå i ett arbetslag och har ett delat mentorskap för en klass. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar för planering och genomförande av undervisningen. Skolan jobbar aktivt med förebyggande elevhälsoarbete där du förväntas ha en aktiv roll. Du skall också vara en bra ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en grundskollärarexamen 4-9 och legitimation med behörighet att undervisa moderna språk Spanska.

Vi lägger stor vikt vid att du har dokumenterad god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska kunna jobba utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande och att du är en god förebild och ledare.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång. Tillträde till befattningen enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i moderna språk Spanska

Hammarö kommun