skoljobb.se

Lärare i musik åk 4-6 till Vinsta grundskola 40-100%

Ansök nu

Lärare i musik åk 4-6 till Vinsta grundskola 40-100%

 

Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, östra och västra och ligger i Vällingby i Västra Stockholm.

Skolan är kommunal F-9 skola med ca 990 elever. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer. Skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden och är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till ökad måluppfyllelse.

Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och brinner för pedagogisk utveckling, då är du helt rätt person för oss och vi för dig!

Vinsta grundskola är lätt att ta sig till med bil, kollektivt och ligger nära flera stora grönområden. Hos oss har alla elever tillgång till en egen iPad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en eller två lärare behöriga i musik för åk 4-6. Undervisningen består av undervisning på våra båda skolor i både hel- och halvklass. Detta läsår är det mindre än 50% på respektive skola och det är möjligt att kombinera det till 80%. Skolan växer och därför har vi totalt 100% att erbjuda från augusti. Föredrar du deltid så kan man få jobba på bara en av våra skolor. Möjligt tillträde är snart eller i augusti. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare med erfarenhet av att undervisa. I andra hand söker vi dig som är musikutbildad och har erfarenhet av undervisning. Vi ser gärna att du brinner för pedagogik och har god samarbetsförmåga.

 

Dela detta jobb

Lärare i musik åk 4-6 till Vinsta grundskola 40-100%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen