skoljobb.se

Lärare i musik, åk 6-9 till Vallhamraskolan

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare i musik, åk 6-9 till Vallhamraskolan

Vi söker nu dig som vill undervisa våra elever i åk 6- 9 i musik. Du kommer att undervisa huvudsakligen i musik i halvklass i en välutrustad musiksal men även ev. annat ämne som du har behörighet i. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen samt är mentor i en klass. Du kommer att ingå i ett arbetslag och har även musiklärarkollegor på skolan som du kommer att samverka med.

Du kommer att vara del av skolans ständigt pågående förbättringsarbete och delta i olika former av strukturerat professionellt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad musiklärare, gärna i kombination med annat ämne, företrädesvis MA. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att undervisa ungdomar i högstadium eller gymnasium. Vi söker en tydlig pedagogisk ledare som har förmågan att planera, organisera och prioritera i sitt arbete på ett effektivt sätt. Du är engagerad, initiativrik och är en god pedagogisk ledare. Som lärare har du förmågan att skapa goda relationer med elever, medarbetare och vårdnadshavare och tycker om att samarbeta med andra. Låter det som en tjänst för dig? Välkommen till oss på Vallhamraskolan!

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vallhamra skola ligger nära Vallhamra centrum med naturen in på knuten och är en skola för elever som vill arbeta i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik. Skolan tar pedagogiskt avstamp i värdeorden: Trygg, Rolig, Lärorik. Trygg I bemärkelsen att alla på skolan ska känna trygghet, med betoning på både individens och gruppens ansvar. Genom respekt för varandra och tilltro till allas lika värde, har vi en bra utgångspunkt i vårt väl fungerande likabehandlingsarbete. Rolig I bemärkelsen att lärandet ska vara lustfyllt utifrån den enskilde elevens förutsättningar, vilket skapar stolthet i förhållande till prestation. Lärorik I bemärkelsen att eleven utvecklar goda kompetenser och strategier hos oss och tar med sig dem in i framtiden. Nu har du chansen att arbeta som musiklärare hos oss!

Dela detta jobb

Lärare i musik, åk 6-9 till Vallhamraskolan

Partille kommun