skoljobb.se

Lärare i musik år 7-9

Ansök nu

Lärare i musik år 7-9

Sollentuna kommun

Lärare i musik år 7-9

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Nu söker vi en musiklärare som vill vara med på denna resa. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med start  20200810

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med särskola. Vi har ca 480 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur och natur. Vi har ett eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla. Lokalerna har under det senaste året genomgått en renovering och är ljud- och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator. Vi har fullt utrustade musiksalar och arbetar mycket med instrument och ensemblespel.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik. Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är positiv, kreativ, flexibel och tycker om att samarbeta med många människor. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska kunna ta initiativ och utveckla arbetssätt tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är lösningsfokuserad, vågar pröva nya idéer och ett entreprenöriellt förhållningssätt genomsyrar ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Anställningsomfattning:

Heltid 100 %

 

Anställningsform:

Provanställning 6 mån med start 10 aug 2020

 

Legitimation uppvisas vid eventuell intervju.

Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast  20 april 2020

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

 

För frågor om tjänsten kontakta rektor Johanna Bergström 0739152314

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan 

Välkommen med din ansökan!


 

 


 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Lärare i musik år 7-9

Sollentuna kommun