skoljobb.se

Lärare i musik och annat ämne, gärna Entreprenörskap, Ullvigymnasiet

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Lärare i musik och annat ämne, gärna Entreprenörskap, Ullvigymnasiet

Välkommen till Ullvigymnasiet och bli en viktig länk i ett aktivt och engagerat team av välutbildad personal! Här samverkar vi tillsammans för att visa att varje dag är meningsfull och varje individ är värdefull! 
Ullvigymnasiet erbjuder 13 gymnasieprogram som håller hög klass och flera av dem har fått olika kvalitetsutmärkelser. Dessutom har vi ett aktivt och omtyckt introduktionsprogram. Vår skola står för kvalitet, kreativitet och innovation. Samtidigt är samarbete, öppenhet, trygghet och trivsel viktiga delar i vårt arbete. Genom ett nära samarbete med näringslivet utvecklar vi ständigt våra program. Läs mer om vår skola på www.ullvi.koping.se 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med undervisning i musik, driva arbetet med skolans musikprofil och även vara en viktig del i det övergripande utvecklingsarbete som sker på vår skola. Du kommer att tillhöra skolans introduktionsprogram under kommande läsår. Men programtillhörigheten kan också ändras framöver. Vi arbetar med att utveckla värdet av varje skoldag och entreprenörskap kommer att genomsyra mycket av utbildningen. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad/behörig gymnasielärare i musik. Du kan förmedla dina kunskaper till eleverna och utveckla deras kunskaper. 
För att hålla en hög kvalitet på skolan vill vi att du har:
• lätt för att samarbeta
• goda yrkeskunskaper
• ett stort engagemang i arbetet med ungdomar
• är intresserad av pedagogisk och didaktisk utveckling och är intresserad av att hitta vägar för att hjälpa elever som behöver extra stöd 
• erfarenhet av utvecklingsarbete inom IT

Du ansvarsfull, uthållig, engagerad och har lätt för att samarbeta. 
Välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är: 
2019-11-15

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: 
https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i musik och annat ämne, gärna Entreprenörskap, Ullvigymnasiet

Köpings kommun