skoljobb.se

Lärare i musik och matematik till Malmaskolan i Kolsva

Ansök nu

Lärare i musik och matematik till Malmaskolan i Kolsva

Nu söker vi en högstadielärare i musik och matematik till Malmaskolan,Köpings kommun.

Välkommen till oss i Kolsva! Vårt skolområde präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar!

Inom området finns två grundskolenheter, Malmaskolan och Odensvi skola, samt fyra fritidshemsavdelningar och Kolsvas ungdomsgård. Skolområdet omfattar ca 655 elever i grundskolan, varav 55 i Odensvi skola,
200 fritidshemsbarn och ca 110 anställda. Skolområdets fritidshem och ungdomsgård är integrerade i skolan, tillsammans skapar vi ett starkt sammanhang kring varje barn och tonåring!

Vi är Sveriges första skolor som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-standard!
En annan av våra styrkor är vårt arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Vi tar regelbundet emot studiebesök från kommuner och skolor runt om i hela landet, som vill inspireras till fortsatt skolutveckling. Du får del av en fulltalig och väl fungerande Elevhälsa!


Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i musik och matematik, eller liknande kombination. Du kommer också att vara kontaktlärare för en klass, tillsammans med en kollega.
I ditt pedagogiska arbete bygger du goda relationer och samarbetar med andra undervisande lärare, elevhälsa och vårdnadshavare. Du har struktur när du arbetar och är kommunikativ i tal och skrift.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: 2020-01-09

Dela detta jobb

Lärare i musik och matematik till Malmaskolan i Kolsva

Köpings kommun