skoljobb.se

Tegelhagens skola ligger  är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 600 elever F-9.  Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 8. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu Dig, legitimierad lärare musik, årskurs 3- 5 samt ev. andra ämnen.

Som lärare på vår skola ingår du i ett arbetslag  och får vara en del av ett mycket professionellt och kompetent lärarteam.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag, i ett nära samarbete på en skola med god arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner.

KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du:

- har en positiv elevsyn med höga förväntningar till elevernas förmågor

- kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor

- har goda kunskaper inom IKT och använder det i verksamheten

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden är slut.

Kontaktpersoner:
Anna Hammarhjelm 
mob: +46 0760269286

Lärare i musik samt ev andra ämnen

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb