skoljobb.se

logga

Lärare i musik till Elsa Brändströms skola 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-05

Ansök nu

Lärare i musik till Elsa Brändströms skola 7-9

Om arbetsplatsen

Elsa Brändströms skola 7-9 är centralt belägen och helt nyrenoverad. Vi är cirka 60 medarbetare, skolan har sex klasser i varje årskurs och består då av ca 440 elever. Hög kvalitet i ämnesundervisningen tillsammans med arbetsglädje och en känsla av samhörighet skall förknippas med skolan. Vi har en språkinriktning som utvecklar eleverna inom moderna språk. Du kommer på Elsa Brändströms skola att mötas av en engagerad och kompetent personalgrupp med framåtanda och elevfokus.

Vår vision: En skola för alla med trygghet, engagemang, samhörighet och mångfald. Bra ämnesundervisning med språket i centrum skapa broar för elevernas framtid.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i musik där du planerar undervisningen och samarbetar med kollegier i arbetslaget praktiska-estetiska ämnen samt årskurskollegier. Alla lärare på Elsa Brändströms skola är dessutom mentorer, i denna tjänst blir du en av två mentorer i en klass. Som mentor har du ett stort ansvar för dina mentorselever, till exempel vad gäller kunskapsutveckling och närvarouppföljning. Att vara mentor betyder också att man blir ”spindeln i nätet” vad det gäller elever som har anpassningar och behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i Musik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning i detta ämne.

I arbetet har du förmågan att entusiasmera och engagera eleverna till en lustfylld och kreativ verksamhet. Du vågar prova och utveckla varierande arbetsmetoder och som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Vi ser gärna att du använder dig av alternativa verktyg tillsammans med elever i behov av särskilt stöd, för att främja deras lärande. Du skapar trygghet genom att vara tillgänglig, konsekvent och är en tydlig gränssättare. Vidare har du god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv. Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att motivera och utmana varje elev i dess utveckling och lärande. Du är lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete. 

Det är meriterande med vana att arbeta digitalt med system som är riktade mot skola, tex Unikum, Skola 24, W3D3 samt Googles tjänster riktade mot skolan.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Information om tjänsten

Tillträde: 9 augusti eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9648

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Lärare i musik till Elsa Brändströms skola 7-9

Linköpings kommun