skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Porsöskolan är en F-6-skola med ca 250 elever och ett fritidshem med drygt 150 elever, belägen i centrum av stadsdelen Porsön. Vi är en skola som successivt växer med fler elever och personal. Porsöskolan har ca 5 minuters promenadavstånd till bland annat Teknikens Hus, där vi får ta del av många aktiviteter. Porsöbarnen har också naturen in på knuten. Vi har bl. a en egen skolskog. Flera av kommunens busslinjer passerar Porsön in till centrala Luleå vilket underlättar utflykter för kultur och andra utbyten tillsammans med eleverna. Våra elever skolbarn och deras familjer representerar en mångfald av kulturer. I vår skola finns ett barnbibliotek med stora möjligheter att samverka kring läs- och skrivutveckling. På Porsöskolan arbetar vi medvetet och aktivt för att alla ska känna sig accepterade för den man är. Porsöskolan är HBTQ certifierad och vi strävar efter att vara en öppen skola där alla kan få vara som de vill.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att bedriva klassundervisning i åk 3-6 samt planera, göra bedömningar och uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Du är resurs i klasserna på skolan och du har, tillsammans med andra, ansvar för musikaliska inslag vid exempelvis lucia och avslutningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med eleverna i åk 4-6 och tillsammans med dina kollegor arbeta för högre måluppfyllelse.

Kombination med annat ämne kan göra omfattningen av tjänsten större.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig i musik.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta tillsammans med kompetenta pedagoger vid Porsöskolan. Du är insatt i de styrdokument som reglerar skolan och agerar utifrån dessa i möten med elever, vårdnadshavare och personal. Du är en engagerad teamspelare som tar ansvar för dina uppgifter och du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter, samt har lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av att leda barn och ungdom är meriterande.

Om du har lämpliga kvalifikationer men saknar lärarlegitimation är du ändå välkommen med din ansökan då det i vissa fall är möjligt att tidsbegränsat anställas med stöd av skollagen.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller tjänsten måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i musik till Porsöskolan 50%

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Dela detta jobb