skoljobb.se

Lärare i NO åk 7-9

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Lärare i NO åk 7-9

Nu har du möjlighet att få jobba  på en skola som;

  • Jobbar för  att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt 

  • Utmanar och coachar eleverna så att de både ska klara av sina mål och framtida studier.

  • Låter varje elev få arbeta i sin egen takt

Vi tycker det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat. 

Nu söker vi lärare i  NO till Kunskapsskolan Enköping.

ARBETSUPPGIFTER 

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Våra undervisningsgrupper är mellan 20-23 elever Förutom att vara ämneslärare är du också  personlig handledare åt ett tjugotal elever.  Med de har du ett individuellt handledningssamtal varje vecka på en bestämd tid vilket är unikt med Kunskapsskolan.   Genom de personliga handledningssamtalen bygger vi nära och starka relationer med våra elever och du som lärare hinner se alla dina elever och kan hjälpa de på bästa sätt.

Du kommer att undervisa NO i årskurs  7-8

Hos oss tror vi på att jobba i lag, en av våra grundvärderingar är "Vi når längre tillsammans" Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar då vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Vid behov får man också ett stöd från vårt kompetenta elevhälsoteam. Öppenheten mellan lärare är stor och vi tar ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9.  För tre år sedan flyttade skolan  in i nya moderna lokaler centralt vid resecentrum.  Se gärna bilder och filmer på skolans  hemsida! 

Kunskapsskolan Enköping startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar.

Vår skola erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor som stöttar varandra  en god stämning  och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och vi tror på att vi når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng tveka inte att söka!

KVALIFIKATIONER

Vi söker någon som tycker det är roligt att jobba med skolutveckling, som tycker det är spännande att utveckla sin egen undervisning. Önskvärt är att du har erfarenhet av undervisning, gärna  i årskurserna 7-9, samt är utbildad lärare.  För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar samt är lösningsfokuserad. Ska du trivas att jobba hos oss ska du gilla att jobba i lag.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Vi behöver duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare med ett bra ledarskap.  Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas då tycker jag att du ska söka till oss!

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och de första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare  

Heltid, eller deltid om det finns särskilda önskemål om det.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Sista ansöknings dag 6 juni

Kontaktpersoner

Rektor Lena Odén  076 779 76 98,  lena.oden@kunskapsskolan.se   

Bitr. rektor Signe Ritenius Caveness  073- 509 29 36 signe.riteniuscaveness@kunskapsskolan.se

Kontaktperson

Lena Odén

lena.oden@kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Lärare i NO åk 7-9

Kunskapsskolan