skoljobb.se

Lärare i NO-ämnen och teknik, åk 4-6, Kunskapsskolan Lund

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lärare i NO-ämnen och teknik, åk 4-6, Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.
 

Kunskapsskolan Lund söker en legitimerad lärare i NO/Tk och gärna fler ämnen för årskurserna 4-6
Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 460 elever. Skolan startade 2002 och ligger vackert belägen vid Höje å i Sankt Lars-parken i Lunds södra delar. Det är lätt att ta sig till skolan både med kollektivtrafik och med cykel och bil. På vår skola har vi nöjda elever som trivs och som har höga studieresultat. Vi har elever som arbetar utifrån sina egna målsättningar och där personlig coachning och höga förväntingar skapar en personligt utformad utbildning.

Vi söker nu en legitimerade lärare i NO/Tk för årskurserna 4-6, gärna i kombination med andra ämnen. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. 

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier, coacha dem i lärstrategier och i sociala sammanhang och genom att följa upp planerna. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. 

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.
 

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i NO/Tk och väl förtrogen med LGR-22 och formativ bedömning.
 

Meriterande kvalifikationer 
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 4-6. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. 

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.
 

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på  100%. Tillträde enligt överenskommelse men senast den 7 augusti 2023. 
 

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 31 mars 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Åsa Klein, 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Kontaktperson

Åsa Klein

asa.klein@kunskapsskolan.se

0733-157529

Dela detta jobb

Lärare i NO-ämnen och teknik, åk 4-6, Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan