skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Skarpnäcks skola ligger i Kärrtorp i södra Stockholm och är en F-9-skola som har ca 970 elever, därav ca 96 elever i förskoleklass och 43 elever i grundsärskolan, och ca 165 medarbetare. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärna - Hjärta - Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Skolan arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i no på mellanstadiet. Årskurserna är fyra-parallelliga och man arbetar ämnesvis men har ett tätt samarbete inom arbetslaget. Du planerar, genomför, utvärderar och analyserar din undervisning i ovan givna ämnen samt arbetar formativt. Du är handledare för en grupp elever i årskursen. Vidare deltar du i arbetslagsmöten en gång i veckan samt på kollegiallt lärande eller ämneskonfernser en gång i veckan. Två gånger per läsår har vi resultatdialoger vilket innebär att alla undervisande lärare samt biträdande rektor sitter ner tillsammans och pratar kring lärarnas analys av sin undervisning samt hur den analysen utvecklar undervisnigen.

Kvalifikationer

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812 eller enligt ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80-100%
Referensnummer    2019/2152

Kontakt    
Anna Dahlberg biträdande rektor, 08-508 15 610
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i no mellanstadiet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb