skoljobb.se

logo

Lärare i NO till åk 7-9 på Stenstalidskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Lärare i NO till åk 7-9 på Stenstalidskolan

Arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa en bra start för barn och ungdomar utifrån deras behov och förutsättningar? Nu söker vi en NO-lärare till åk 7-9 på Stenstalidskolan! 

Stenstalidskolan, som är en F-9-skola, är en del av norra rektorsområdet som också består av Strandskolan F-3 och Ölmeskolan F-6. Grundsärskola och träningsskola finns också här. 

Tillsammans arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som lärare bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra elever goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. 

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till gymnasieutbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola, grundskola inklusive grundsärskola, gymnasieskola inklusive gymnasiesärskola samt kulturskola.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en grundskollärare med inriktning NO för undervisning i åk 7-9 på Stenstalidskolan. Undervisningen kan även vara i kombination med matematik. Anställningen är tillsvidare och på heltid. 

Vi arbetar för alla elevers rätt till utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss bidrar du till att ge våra elever goda förutsättningar att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. 

Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven. 

I denna rekrytering kan vi komma att kontakta sökanden för intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning (legitimation krävs för tillsvidareanställning). Du ska vara väl förtrogen med skolans läroplaner. 

Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande. 

Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med eleven i centrum. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare. 

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet. 

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-07

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C134919

Sista ansökningsdatum: 2023-06-04

Kontaktpersoner

Tony Storm
Biträdande rektor
0550-883 03

Maria Lilja
Rektor
0550-858 52

Fackliga representanter:

Sveriges Lärare
sverigeslarare@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Lärare i NO till åk 7-9 på Stenstalidskolan

Kristinehamns kommun