skoljobb.se

Lärare i NO/tk åk 7-9 Hökarängsskolan

Ansök nu

Lärare i NO/tk åk 7-9 Hökarängsskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

 

"Vi vet vad vi kan, vart vi är på väg och hur vi tar oss dit”

Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt fritidshem, fritidsklubb och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 600 elever. Skolans profiler är basket, idrott, musik samt bild&form.

Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna. Eleverna ska vara engagerade, delaktiga och ansvarstagande. Skolan har under några år arbetat med kompetensutveckling i synligt lärande i samarbete med Challenging Learning. Från och med januari 2020 nystartade vi vårt utvecklingsarbete med kompetensutveckling för alla lärare. Som ett led i vårt utvecklingsarbete träffas lärare i pedagogiska utvecklingsgrupper varannan vecka för att utveckla undervisningen.

Skolan har genomgått ett större ventilationsprojekt och flyttade sommaren 2019 tillbaka in i våra nyrenoverade lokaler. Vår NO-institution består av flera stora ämnessalar, prepprum och arbetsrum. Vi tar nu emot fler elever och öppnar ytterligare klasser och söker därför ytterligare en lärare i no/tk till vårt kollegium.  Tjänsten innefattar läsåret 20/21 huvudsakligen undervisning i årskurs 7. Tjänsten kan formas 80-100% beroende på den sökandes önskemål.

Läs mer om vår skola på www.hokarangsskolan.stockholm.se

 

Arbetsbeskrivning

Lärare i NO/tk. Mentorskap.

 

Kvalifikationer


Behörig NO/tk-lärare. Lärarlegitimation.

Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. Intresse för och erfarenhet av IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande.

 

Dela detta jobb

Lärare i NO/tk åk 7-9 Hökarängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen