skoljobb.se

Lärare i NO/Tk, åk 7-9, Kunskapsskolan Lund

Ansök nu

Lärare i NO/Tk, åk 7-9, Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Lund söker en legitimerad lärare i NO/Tk för årskurserna 7-9.
Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 470 elever. Skolan startade 2002 och ligger vackert belägen i St Larsparken i Lunds södra delar. Skolan är lätt att ta sig till med buss både inom Lund och när man kommer utifrån. På vår skola har vi nöjda elever som trivs och lärare som har höga förväntningar och en osviklig tro på elevernas kapacitet och förmåga att lära sig se sitt lärande.

Vi söker legitimerade lärare i ett eller flera NO-ämnen och teknik för undervisning i årskurs 7-9. I ditt uppdrag kommer du att undervisa i endast en årskurs och samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Vi arbetar fokuserat med ständig närhet till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och att följa upp planerna. Hos oss är du både ämneslärare och en coachande handledare och båda dina uppdrag hjälper eleverna till att nå lite längre än de trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i ett eller flera NO-ämnen och/eller teknik och väl förtrogen med LGR-11 och formativ bedömning.

Meriterande kvalifikationer
Oavsett om du är nyutexaminerad lärare eller har några års erfarenhet av undervisning ser vi att du gärna har ett stort intresse i det relationella ledarskapet i klassrummet. Vi arbetar i nära relation med elever och vi möter varje elev utifrån deras individuella förutsättningar.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den14 december 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta rektor Åsa Klein, 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Lärare i NO/Tk, åk 7-9, Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan