skoljobb.se

Lärare i No/TK/Ma, åk 7-9 till Vallhamraskolan

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare i No/TK/Ma, åk 7-9 till Vallhamraskolan

Vi söker dig som vill undervisa åk 7- 9 i NO och teknik. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen och kommer att ingå i ett ämneslag med trevliga, kunniga och drivna kollegor. Du, tillsammans med en kollega i arbetslaget kommer även att vara mentor i en klass.

Du kommer att vara del av skolans ständigt pågående förbättringsarbete och delta i olika former av strukturerat professionellt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker lärare med ämnesbehörighet inom NO och teknik. Ämnesbehörighet i Ma är meriterande. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och har tidigare erfarenhet av att undervisa på högstadiet. Vi söker en god pedagogisk ledare som värdesätter elevers delaktighet, engagemang och motivation. Du har lätt för att bygga relationer och att skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö i ditt klassrum. Du planerar, organiserar och prioriterar i ditt arbete på ett effektivt sätt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vallhamra skola ligger nära Vallhamra centrum med naturen in på knuten och är en skola för elever som vill arbeta i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik. Skolan tar pedagogiskt avstamp i värdeorden: Trygg, Rolig, Lärorik. Trygg I bemärkelsen att alla på skolan ska känna trygghet, med betoning på både individens och gruppens ansvar. Genom respekt för varandra och tilltro till allas lika värde, har vi en bra utgångspunkt i vårt väl fungerande likabehandlingsarbete. Rolig I bemärkelsen att lärandet ska vara lustfyllt utifrån den enskilde elevens förutsättningar, vilket skapar stolthet i förhållande till prestation. Lärorik I bemärkelsen att eleven utvecklar goda kompetenser och strategier hos oss och tar med sig dem in i framtiden. Välkommen till oss på Vallhamraskolan!

Dela detta jobb

Lärare i No/TK/Ma, åk 7-9 till Vallhamraskolan

Partille kommun