skoljobb.se

Lärare i saxofon med biinstrument klarinett 80 %

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Lärare i saxofon med biinstrument klarinett 80 %

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

På Kulturskolan i Lund erbjuder vi ett mycket brett utbud av konstnärlig utbildning, förutom musik i alla dess former även dans, drama/teater, film/animation, bild, nycirkus, komposition och skrivande. Vi är idag cirka 70 medarbetare som arbetar vid Kulturskolan Lund.

ARBETSUPPGIFTER
Som musiklärare ansvarar du självständigt för schemaläggning, lektioner och lektionsplanering. Du ansvarar för de kontakter som krävs med elever och målsmän. Du planerar självständigt, tillsammans med dina elever, din undervisning och den utåtriktade verksamheten. I din tjänst ingår det att delta vid Kulturnatten, öppet hus och på kulturskolans dag.

Tjänsten omfattar undervisning på saxofon (huvudinstrument) och klarinett (biinstrument). Undervisning sker både enskilt och i grupp. Dessutom kommer du att leda olika typer av ensembler, till exempel nybörjarblåsorkestern BlåsEtt och en jazzensemble. Du ingår i ämnesgruppen blås, tillsammans med kollegor på de övriga blåsinstrumenten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- Musikhögskola med pedagogisk inriktning mot saxofon/klarinett eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Stor genrebredd är mycket önskvärt
- Flerårig erfarenhet från liknande tjänst är meriterande
- Grundläggande datorkunskaper.
- Det är meriterande om du har körkort för personbil och tillgång till bil.

Som person är du självgående och engagerad. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du är utåtriktad och har stor social kompetens. Som person trivs du med ordning och reda, planerar ditt arbete och arbetar målinriktat med att slutföra uppgiften, i bemötandet av andra är du vänlig men känner dig ändå bekväm med att agera rådgivande och uttrycka åsikter utifrån din kompetens.

Deltid 80%

ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid för kommunens samtliga medarbetare.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i saxofon med biinstrument klarinett 80 %

Lunds kommun