skoljobb.se

Lärare i SFI till Vuxenutbildningen i Halmstad Arbetsuppgifter

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lärare i SFI till Vuxenutbildningen i Halmstad Arbetsuppgifter

En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad och vilja utveckla sig själv och uppdraget! Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Som SFI-lärare hos oss kommer du att bedriva undervisning i spår 1 samt arbeta i läs-och skrivgrupp. Du kommer att ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning. I dina arbetsuppgifter ingår även planering, uppföljning, elevsamtal, arbete i lärarlag och deltagande i verksamhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andraspråk, 30 hp. Utbildning och erfarenhet av läs- och skrivinlärning är meriterande. Du är en engagerad person som trivs med undervisning. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ och uppnår resultat. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Verksamheten är organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Vera Vesterberg, Rektor
Telefon: 073 - 330 56 105

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emanuel Rosenbring 
Telefon: 072-573 24 75
Namn: Mathias Sandberg 
Telefon: 072-152 89 90

Ansökan

Referensnummer: C28282 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Dela detta jobb

Lärare i SFI till Vuxenutbildningen i Halmstad Arbetsuppgifter

Halmstads kommun