skoljobb.se

Lärare i slöjd inriktning trä och metall

Regioner
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Lärare i slöjd inriktning trä och metall

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. I Sollentuna och på Utbildning Silverdal lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Utbildning Silverdal präglas av trygghet och trivsel bland eleverna och vi är Olweus-certifierade sedan flera år tillbaka.

Vi som arbetar på Utbildning Silverdal ser olikheter som en tillgång, vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller iPad.

Inför nästa läsår söker vi en lärare i slöjd med inriktning trä och metall som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. I tjänsten ingår delat mentorsskap. Tjänsten är entillsvidareanställning om 100%.

Din profil 

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Lärarlegitimation är önskvärt. Erfarenhet av arbete på högstadiet är meriterande.

Ansökan och upplysningar

För frågor kontakta biträdande rektor Anna Jönsson, svi053@edu.sollentuna.se
Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti 2018.

Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi har tagit ställning till vilka kanaler vi använder för annonsering och undanber oss därför erbjudanden från rekryteringsföretag.

Kontaktpersoner:
Anna Jönsson 
tfn: +46 0739152821

Sista ansökningsdag:
2018-08-06

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Lärare i slöjd inriktning trä och metall

Sollentuna kommun