skoljobb.se

Lärare i slöjd och musik åk 1-5

Regioner
Utgår

2018-10-19

Ansök nu

Lärare i slöjd och musik åk 1-5

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Neptuniskolan ligger vackert belägen i södra Järfälla med närhet till natur och med goda kommunikationer.

Orion och Polaris förskolor bildar en enhet tillsammans med Neptuniskolan. Orions förskola är en förskola med 5 avdelningar för barn mellan 1-5 år. Polaris förskola är en förskola med 5 avdelningar för barn mellan 1-5 år. Förskolorna ligger belägna i uppvuxet villaområde med närliggande skog.

Skolan rymmer många verksamheter såsom två förskolor, grundskola F-5, fritidshem och fritidsklubb. Vi arbetar i en flexibel och kreativ miljö som präglas av öppenhet och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en lärare till trä och metallslöjd, textilslöjd samt musik. Vi söker dig som har grundskollärarexamen i slöjd och musik.
Du är en person med glädje, engagemang och kreativitet och som alltid har elevens utveckling i fokus.

Din undervisning ska syfta till att utveckla elevernas kunskap i musik samt i olika hantverk och deras förmåga att arbeta med olika material och uttrycksformer. I undervisningen ska du väcka elevernas nyfikenhet att utforska och experimentera med olika material och våga ta sig an utmaningar på ett kreativt sätt. Det är viktigt att du har förmåga att hitta olika strategier för att nå varje elev och stärka eleven i sin kunskaps- och personliga utveckling.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där vi arbetar flexibelt och utvecklande utifrån elevernas behov och personalens kompetens för att ge eleverna den bästa undervisningen. Du har stora möjligheter att, tillsammans med övrig personal, påverka planeringen av hur arbetet ska läggas upp. Tillsammans skapar ni en god lär-och arbetsmiljö som främjar lärande och arbetsglädje för såväl elever som personal.

KVALIFIKATIONER
Du som pedagog ska vara en tydlig, trygg och inspirerande ledare. Du ska kunna ta ansvar för och kunna organisera verksamheten på bästa vis för våra elever. Du ska vara väl förtrogen med LGR-11 och skolans övriga styrdokument och kunna tillämpa dem i praktiken. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med olika elever och ha förmåga att skapa en trygg och inkluderande skolmiljö. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer och vara tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt en positiv och tydlig ledarförmåga. Vi ser att du har intresse och kunskap av att arbeta med IKT som ett naturligt inslag i din undervisning.
Lärarlegitimation

ÖVRIGT
Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i slöjd och musik åk 1-5

Järfälla kommun