skoljobb.se

Om jobbet
Vill du jobba med världens bästa kollegor på en skola som tycker att skolutveckling är det roligaste som finns? Är du slöjdlärare?

Då bör du söka denna lärartjänst.

Fridaskolan är en arbetsplats med positiva, kompetenta och samskapande arbetskamrater. Vi trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag, vilket innebär att man aldrig står ensam. Vår vision är "att utbilda tågluffare", vilket bland annat innebär att vi arbetar aktivt med en god social miljö och att undervisa med en mångfald av undervisningsmetoder. Vi avsätter stora resurser till fortbildning. För att hålla oss i framkant samarbetar vi med forskare och har också egna forskare anställda inom Fridaskolan.

Skolan är belägen på gamla I17-området med närhet till Regementsparken, skogsområden och centrum, vilket skapar goda möjligheter för undervisning utanför klassrummet. Vår skola är Svanen-cerfitiferad vilket bland annat syns i vår skolrestaurang eftersom kockarna tillagar all mat från grunden och använder ekologiskt hållbara råvaror.

Mer information om Fridaskolan finner du på www.fridaskolan.se.

Du är en behörig slöjdlärare som trivs med att samarbeta med arbetslag och kollegor, du är positiv, nyfiken och flexibel och har lätt för att se elevernas och arbetskamraternas goda sidor. Du delar vår pedagogiska idé om att "utbilda tågluffare" och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande och verklighetsnära.

Då vi samarbetar mycket nära med forskare och utbildningsföretaget Didaktikcentrum kan vi garantera våra lärare aktuell och systematisk fortbildning.

Som behörig lärare kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetslaget.

Nyfiken? Skicka in din ansökan!

Bemanningsföretag undanbedes.

Lärare i slöjd (textil)

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb