skoljobb.se

Lärare i slöjd/textilslöjd åk 6-9 90 % till Maria Parkskolan i Helsingborg

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Lärare i slöjd/textilslöjd åk 6-9 90 % till Maria Parkskolan i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Till hösten kommer elever och personal för åk 6-9 flytta in i vårt nya skolhus på Maria Park skolan. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden.

I takt med att skolan växer arbetar vi för att skapa små sammanhang för våra elever i den stora skolan. Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra barn och elever har. Här kan vi lova dig ett äventyr!

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss undervisar du våra studiemotiverade elever i åk 6-9 i ett stimulerande klimat. Här arbetar du tillsammans med kunniga, erfarna och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokumenten och skolans åtaganden. Att hitta strategier för att nå varje enskild elev och stärka den i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling blir en viktig del i ditt uppdrag. Du deltar i utvärdering och utveckling i skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning. Tjänsten medför också mentorskap.
Välkommen att söka till äventyret på Maria Parkskolan! Här har vi arbetsglädje och goda resultat i fokus!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet slöjd och kan undervisa i båda slöjdarterna, alternativt är legitimerad textillärare.

Du har erfarenhet av undervisning i ämnet slöjd och är den självklara ledaren i klassrummet.

Du använder modern teknik i ämnet som ett självklart redskap för kommunikation, skapande och lärande.

Eftersom digitalisering är ett naturligt inslag hos oss, förväntar vi oss att du obehindrat hanterar våra olika digitala system. Vi använder oss av stadens lärplattform Unikum samt G-suit.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i slöjd/textilslöjd åk 6-9 90 % till Maria Parkskolan i Helsingborg

Helsingborgs Stad