skoljobb.se

Lärare i slöjd - trä och metall

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Lärare i slöjd - trä och metall

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

Vendelsömalmsskolan söker till läsåret 19/20 en kompetent, engagerad och relationsskapande lärare i slöjd trä och metall.

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Skolan har flera verksamheter vilket bidrar till en utvecklande och spännande arbetsplats. Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt.

Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Vi söker dig som brinner för att utveckla det skapande ämnet slöjd. Du delar vår värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt, du ser möjligheter i stället för svårigheter.

Du kommer tillhöra något av våra tre arbetslag på högstadiet där du är mentor, men undervisa från åk 3.

Till läsåret 19/20 flyttar vår huvudbyggnad till paviljonger då skolan ska renoveras. Slöjdsalen påverkas just nu inte av detta.

Villkor

Du är legitimerad slöjdlärare med erfarenhet av undervisning. Det är meriterande om du har behörighet i teknik

Arbetsuppgifter

Du undervisar elever från alla våra verksamheter, på skolan finns särskoleklasser och lärstudioklasser.

Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning utifrån de enskilda elevernas behov. Du undervisar halvklasser åk 3-9, mindre grupper särskola och lärstudio. 

Tillsammans med arbetslagen åk 7-9 planerar och deltar du i schemabrytande aktiviteter tex. temadagar.

Du delar mentorskap i en klass med en kollega.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt behörighet att undervisa i teknik.

En god samarbetsförmåga och helhetssyn på eleven är en förutsättning för ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans specialpedagogiska verksamhet vidare.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Lärare i slöjd - trä och metall

Haninge kommun