skoljobb.se

Lärare i slöjd - trä- och metall, årskurs 3-4, 40%

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Lärare i slöjd - trä- och metall, årskurs 3-4, 40%

Tegelhagens skola ligger i ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 650 elever F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla årskurser, F-9. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu en lärare i slöjd, trä- och metall till åk 3-4, 40%.

Som slöjdlärare på Tegelhagens skola ingår du i ett sammanhållet arbetslag och på hela skolan i ett mycket professionellt och kompetent lärarteam.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag på en skola med god och positiv arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner.

KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du:

- har en positiv elevsyn med höga förväntningar till elevernas förmågor

- kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden är slut.

Kontaktpersoner:
Anna Hammarhjelm 
mob: +46 0760269286

Dela detta jobb

Lärare i slöjd - trä- och metall, årskurs 3-4, 40%

Sollentuna kommun