skoljobb.se

Kunskapsskolan Västerås är en grundskola år 4-9. Skolan har idag 500 elever, mycket höga studieresultat, långa köer och mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar - en toppskola! Skolan startade 2001 i Västerås och finns sedan 2005 i fina lokaler centralt - nära både kommunikationer och Mälaren i en expansiv del av Västerås.

Vi söker lärare i SO år 7-9 - ev i kombination med andra ämnen.

Vi söker inför hösten 2018 dig som är utbildad lärare, som tycker om att ta initiativ och se möjligheter. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Kunskapsskolan erbjuder dig

• en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans
• ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
• ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete.

Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.

Som lärare kommer du att ingå i ett stort nätverk och ha kontakter med andra Kunskapsskolor. Kunskapsskolan erbjuder olika karriärvägar som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Vi på Kunskapsskolan Västerås erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna och för utveckling. Sök idag om du vill bli en i vårt gäng!

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare
Heltid (eller enligt önskemål/överenskommelse)

Kontaktpersoner
Rektor Lars Jonsson, mobiltelefon 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se
Bitr Rektor Trine Mie Mattsson, 073-317 34 43, trinemie.mattsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 augusti 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Lärare i SO

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb