skoljobb.se

Lärare i SO åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Lärare i SO åk 6-9

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Lärare i SO åk 6-9 till Internationella Engelska Skolan i Länna

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Länna?

IES Länna startade i augusti 2018 för årskurs 4-9 och kommer under nästa läsår att expandera med ytterligare klasser. Nu söker vi en behörig lärare i SO för åk 6-9 på heltid med start i augusti 2019

Internationella Engelska Skolan Länna är en skola för årskurserna 4-9 med ca 500 elever till HT 2019. Vi är stolta över vår personal och vår metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Vi söker dig som:

- Har lärarutbildning 
- Är en engagerad lagspelare och vill vara mentor för elever
- Har goda kunskaper i engelska
- Vill jobba i och för en lugn miljö "where teachers can teach and students can learn"

För mer information om vår skola, vänligen se www.lanna.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till recruitment.lanna@engelska.se Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Lärare i SO åk 6-9".

 

Dela detta jobb

Lärare i SO åk 6-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB