skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi efter lärare behörig inom SO med start januari 2019.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker legitimerade lärare för att undervisa för årskurserna 6-9. Du kommer ingå i ett arbetslag med två andra SO-lärare.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt cirka tjugo elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN
Kunskapsskolan är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 430 elever. Skolan startade 2012 och ligger endast tre kilometer från Borlänge Centrum, i området Mjälga. Skolgården ligger längst med Dalälven.

Kunskapsskolan Borlänge erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Vill du veta mer om skolan eller besöka ämneslaget går det såklart också bra. Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan
Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. 

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare
Tjänstens storlek 100%

Kontaktpersoner
Rektor Erik Hartwig, mobiltelefon 0733-370257, erik.hartwig@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 16 december 2018. Rekrytering kan ske innan slutdatum.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Lärare i SO åk 6-9 till Kunskapsskolan i Borlänge

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb