skoljobb.se

Lärare i SO åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Lärare i SO åk 7-9

Tidigare i somras rekryterade vi en medarbetare som börjar hos oss den 20/oktober. Men nu behöver vi dig som vill arbeta till dess då den lösning vi hade nu utgått. Du kommer till en skola med mycket kompetens och samarbete. Goda förutsättningar för rätt person som tar uppdraget. Hör av dig snarast.

Behöver du arbeta deltid för du slutför studier, hör av dig ändå så kanske vi kan lösa det med 2 personer.

Du har 100% SO undervisning, mentorskap i en åk 8 med en kompetent ansvarstagande och underbar kollega, du har 3 fantastiska SO kollegor och supertrevliga elever.

Detta var annonsen som var insatt tidigare och det är det arbetet som avses:

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade elever!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Edsbergsskolan är en grundskola för åk 7-9 inklusive särskola. Vi har ca 470 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer och nära till kultur, natur och sportfält. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla och välfungerande elevdemokrati.

Till Edsbergsskolan rekryterar vi nu dig som är lärare i SO för åk 7-9. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% och du kommer att arbeta i ett väldigt kompetent och erfaret kollegium med 3 ämneskollegor i SO som har gemensamt arbetsrum och en stark dela-kultur. SO-lärarna på Edsbergsskolan har en tradition och ambition att samplanera och genomföra ämnesövergripande arbetsområden med andra lärare. Studiebesök och föreläsningar är självklara ingredienser i SO-undervisningen. 

Vi söker dig, examinerad och legitimerad lärare i flera SO- ämnen eller i slutet av din utbildning med behörighet i minst två av ämnena samhällskunskap, historia, religion och geografi, för grundskolan åk 7-9 men helst behörighet i alla fyra ämnen.

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt och tillgängliggöra undervisningen. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är väl förtrogen med Lgr11 och känner dig trygg med bedömning och betygssättning och stöttar dina elever så de kan nå sin yttersta potential.

Du blir medarbetare i ett väldigt engagerat kollegium i en skola som expenderar och du är mentor till elever i åk 8 tillsmmans med en erfaren kollega som haft klassen sedan åk 7.

Edsbergsskolan har under det senaste året genomgått en renovering. Lokalerna är uppfräschade och ljud och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator och att använda IT är självklart för dig. Du är van och trygg med att informera elever via en skolplattform, i Sollentuna har vi Infomentor.

Det behöver framgå i din ansökan vilka ämnen du är behörig att arbeta i.

Anställningsomfattning: Heltid 100%.

Anställningsform:

Visstidsanställning med tillträde snarast då din ev uppsägningstid löpt ut, vår nuvarande kollega slutar den 3 oktober.

Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.

För frågor om tjänsten kontakta rektor Johanna Bergström 073 - 915 23 14.

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

 Välkommen med din ansökan!

All form av rekryteringshjälp undanbedes! 

Kontaktpersoner:
Johanna Bergström, Rektor 
mob: +46 739152314

Sista ansökningsdag:
2019-08-31

Dela detta jobb

Lärare i SO åk 7-9

Sollentuna kommun