skoljobb.se

Lärare i so , åk 7-9 till Vifolkaskolan

Ansök nu

Lärare i so , åk 7-9 till Vifolkaskolan

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara en del av en skola med en väl fungerande organisation, kompetent personal och där undervisningen och relationer mellan elev och personal står i fokus?

Vifolkaskolan 7-9 ligger i Mantorp, ett stenkast från pendeln, och har ca 300 elever fördelade på 12 klasser. Personalgruppen består av såväl erfarna lärare som har varit hos oss under många år, lärare som är i början av sin lärarkarriär och av kompetenta medarbetare som elevassistent, kurator, skolsköterska, vaktmästare, bibliotekspersonal och studie- och yrkesvägledare.

Hos oss står undervisningen och relationer mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och tydliga och effektiva rutiner för vårt elevhälsoarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vifolkaskolan 7-9 söker ämneslärare i so. I uppdraget ingår delat mentorskap i en av våra klasser.

KVALIFIKATIONER
Ämneslärare i so år 7-9.
Vi söker dig som har en lärarexamen gärna med inriktning geografi och samhällskunskap. Vi ser gärna att du har fått din lärarlegitimation.

Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir en del av en engagerad och kompetent personalgrupp. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en introduktionsperiod med mentor.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i so , åk 7-9 till Vifolkaskolan

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning