skoljobb.se

Lärare i so med viss spec. undervisning i åk 4-9 på Dalarö skola, Vikariat

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Lärare i so med viss spec. undervisning i åk 4-9 på Dalarö skola, Vikariat

Beskrivning
Dalarö skola är en enparallellig F-9 skola ute i Haninges vackra skärgårdsidyll. Skolan har tre profiler: En skärgårdsprofil med navigation, friluftsliv, segling och marinbiologi. En språk och kulturprofil med extra undervisning i språk samt arbete och utbyte med skolans vänskola i Toulouse. En förstärknings- och rörelseprofil med extra undervisningstid i kärnämnena och i idrott.

Skolan består av de tre arbetslagen Lotsen, som tar hand om våra yngsta elever, Lustjakten, som arbetar med mellanstadiebarnen och så Fullriggaren, som innefattar högstadiet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa i so i åk 4-6 samt ha en del spec. undervisning i skolans lärcenter. Du är en del av arbetslaget Lustjakten tillsammans med sex andra lärare och ni samarbetar nära kring eleverna på mellanstadiet. Lärare och övriga medarbetare på skolan känner alla elever. 

Som medarbetare hos oss har du höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen. Att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och du är van vid att tänka utanför boxen.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa en konstruktiv relation till dem.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i so för åk 1-7 alternativt 4-9.

Villkor
Heltid

Dela detta jobb

Lärare i so med viss spec. undervisning i åk 4-9 på Dalarö skola, Vikariat

Haninge kommun