skoljobb.se

Lärare i SO - mellanstadiet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lärare i SO - mellanstadiet

Heltid
6 månader eller längre
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Internationella Engelska skolan I Liljeholmen ligger vid Telefonplan i Hägersten, Stockholm. Vi startade 2014 och har gradvis växt, vi har ca 930 elever i åk 4-9. Vi tillhör Internationella Engelska Skolan som har 35skolor över hela Sverige och är en av de största friskoleorganisationerna. 

Varje lärare tillhör två arbetslag, ett för årskursen och ett för ämnet. Vi är stolta över att ha en tät dialog med lärare och elever och arbetar alltid för att bli bättre!

På www.engelska.se kan du läsa mer om oss! Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges ledande friskolor. Vi välkomnar dig som delar vår vision, och det vi erbjuder våra elever är: 

- Att behärska det engelska språket - nyckeln till världen

- En miljö som är säker och där ordning råder, där lärarna kan undervisa och eleverna lära sig

- Hög akademisk nivå

Vi tar hand om vår personal och erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter och möjligheter till professionell utveckling. Läs mer om vår ethos här:www.engelska.se/en/what-we-stand and www.engelska.se/en/what-we-do

Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergström, a science teacher, originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". Over 15,000 students are currently enrolled in our 22 schools around the country and the organisation has close to 1300 members of staff. You can read more at www.engelska.se. Internationella Engelska Skolan i Liljeholmen är en dynamisk växande skola för årskurserna 4-9 med höga förväntningar på elever och lärare. Vi följer den svenska läroplanen och undervisningen är tvåspråkig. Du kommer vara del av ett internationellt team av lärare och övrig personal, arbetsspråket är engelska. Mentorskap kommer att vara en del av arbetsuppgifterna.

Detta är en fantastisk möjlighet att bli en del av och arbeta i en framgångsrik skola. Vi är en mångkulturell skola där över hälften av personalen och nästan hälften av eleverna har internationell bakgrund. Denna blandning av kulturer gör att det är en rolig och engagerande arbetsplats. 

Vi söker nu efter en lärare i so för år 4-6. Nyutexaminerade lärare eller lärare som beräknas bli färdiga med sin utbildning under året är också välkomna att söka. So-ämnet undervisas på svenska men arbetsspråket i skolan i övrigt är engelska. Du kommer att undervisa i åk åk 5 samt vara mentor för en sjätteklass tillsammans med en kollega. 

Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 Tjänsten erbjuds från 7/8 2019 och vi välkomnar ansökningar via epost.  

Det är ett föräldrarvikariat med chans till förlängning.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV och personliga brev.

Dela detta jobb

Lärare i SO - mellanstadiet

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB