skoljobb.se

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9. Skolan har 430 elever och höga studieresultat. Skolan startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar. Skolan ligger centralt vid resecentrum.

Vi söker lärare i SO till 4-5 inför våren -19.

Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, som tycker om att ta initiativ och se möjligheter. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Kunskapsskolan erbjuder dig

• en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans
• ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
• ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete.

Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.

Som lärare kommer du att ingå i ett stort nätverk och ha kontakter med andra Kunskapsskolor. Kunskapsskolan erbjuder olika karriärvägar som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Vi på Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna och för utveckling. Sök idag om du vill bli en i vårt gäng!

Om du är obehörig så kan vi erbjuda en visstidsantsällning under våren -19. Vi förutsätter då att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift, samt att du brinner för SO-ämnena; samhällskunskap, historia, religion och geografi. Som obehörig så är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga. Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare el vikariat beroende på utbildning/kompetens

Heltid (eller enligt önskemål/överenskommelse)

Kontaktperson

Rektor Lars Jonsson, 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Fredrik Malmström, 073-509 29 36, fredrik.malmstrom@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 25 november 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Lärare i SO till 4-5 Kunskapsskolan Enköping

Ansök nu

Dela detta jobb