skoljobb.se

Lärare i SO till Kunskapsskolan Nacka

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en lärare för att undervisa i SO-ämnena i årskurs 8.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en lärare för att undervisa i SO, främst för årskurs 8. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Du kommer också att vara handledare (mentor) för en grupp elever i årskurs 8 och ingå i arbetslag 8. Grundtanken är att man följer eleverna från årskurs 6 till årskurs 9.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt, genom tydliga mål och en tydlig struktur för eleverna.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Här finns allt undervisningsmaterial. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Nacka är beläget i natursköna Finntorp med utmärkta kommunikationer runt knuten. Från Slussen går det tätt med bussar och resan tar under 10 minuter.

Skolan har huvudparten av sina elever från Nacka, Värmdö och Stockholms kommun. Skolan har idag cirka 435 elever i årskurs 6-9.

Kunskapsskolan Nacka fick även detta år höga meritvärden med 280p för våra avgående nior. Glädjande är också att nära 100% av avgående elever hade betyg i alla ämnen.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG:

• Ett utvecklande och stimulerande arbete
• En unik stämning och nära relation mellan elever och lärare.
• Ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och lärarmaterial som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
• Ett utpräglat lagarbete i arbetslag och ämneslag, med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete
• Skolan är en del av Kunskapsskolan i Sverige AB vilket medför många utvecklingsmöjligheter i bland annat ämnesnätverk, teach meets och gemensamma utbildningar

VI SÖKER DIG SOM:

• Har god relationell kompetens med eleverna och vill vara en del av hela elevens utbildning
• Har relevant ämneskompetens, i första hand genom en lärarexamen inom SO-ämnena, men även andra relevanta utbildningar kan vara av intresse
• Vill samarbeta med andra lärare i arbetslag och ämneslag

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 15 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

100%

Kontaktpersoner

Rektor Christopher Adermark, mobiltelefon 0733-173460

Christopher.adermark@kunskapsskolan.se

Bitr. rektor Andreas Hass, mobiltelefon 0733-173441

andreas.hass@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Lärare i SO till Kunskapsskolan Nacka

Ansök nu

Dela detta jobb