skoljobb.se

Härjedalens kommun, Bildningsförvaltningen

Funäsdalens skola har i dagsläget 231 elever i årskurserna F-9. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen vilket innebär krav på god IT-förmåga och vilja att variera sin undervisning. Språkval har vi i årskurserna 6-9. 

Arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag är att planera, genomföra och följa upp undervisningen i spanska i årskurserna 6-9. Du har ett professionellt ansvar att leda i klassrummet och utveckla arbetssätt och metoder för alla elevers kunskapsutveckling.

Du ser vårdnadshavare och kollegor som en resurs i ditt dagliga arbete. Du är en person som både kan ge och ta hjälp och stöttning. En viktig del av läraruppdraget hos oss är värdegrunden och att aktivt vilja arbeta med detta både i och utanför klassrummet.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i spanska och goda kunskaper om skolans styrdokument. Goda IT-kunskaper. Gott ledarskap som är förankrat i skolans värdegrund. Förmåga att anpassa undervisningen så alla elever når sina mål. 

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

logga

Lärare i Spanska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb